Werken bij Support & Co

Support & Co is de organisatie achter een aantal hele bijzondere buurtsupers. Hier werken kleine teams van gewone werknemers samen met mensen die nauwelijks kansen hebben op de arbeidsmarkt. Per buurtsupermarkt zijn 5 leerwerkplekken beschikbaar, bijvoorbeeld voor mensen met een persoonsgebonden budget of mensen in een re-integratietraject. Daarnaast houdt het vaste team van winkelmedewerkers samen met de bedrijfsleider de winkel draaiend. Heb jij supermarktervaring en een sociaal hart? Wil je werken in een supermarkt waarin je klaar staat voor klanten én collega's met een beperking? Geef je carrière glans bij Support & Co.

Voor buurtsupermarkten in Aldeboarn, Wirdum, Oppenhuizen, Oosterzee, Kuinre, Holwierde, Wijster, Maasdam, Almen, Afferden (Limburg), Oegstgeest en 't Veld zoeken wij met regelmaat

Winkelmedewerkers

Wie zoeken wij
  • Je hebt zin om in een buurtsupermarkt aan de slag te gaan.
  • Je hebt een klantvriendelijke instelling. 
  • Je staat klaar om collega's met een beperking te ondersteunen.
  • Ervaring in een winkelomgeving is een pré.

Informatie en sollicitatie
Heb je belangstelling en wil je wel iets meer weten, neem dan contact op met Jan van der Meer van Support & Co: 055 - 576 64 49. Wil je meteen solliciteren, stuur dan een mailtje of brief met je persoonlijke gegevens naar info@supportenco.nl of Support & Co, Apolloweg 9, 8938 AT Leeuwarden onder vermelding van 'winkelmedewerker'.